Bieszczady 2018 - Dzień III

Bieszczady 2018 - Dzień II

Bieszczady - Dzień I

Podróż Studyjna w Bieszczady trwa

Wystartowaliśmy. Dziś, 01-06-2018r, w Dniu Dziecka - wszystkim dzieciom najlepsze życzenia - punktualnie o 4:00 wyrusziliśmy w drogę z parkingu przy OKSiR Wisznia Mała do Sanoka, Pogoda piękna, humory dopisują...  Zapraszamy na stronę UDC Wisznia Mała na FB, gdzie także będą zamieszczane zdjęcia. UDC Wisznia Mała na Facebook

Plan na 1. dzień - 1 .czerwca 2018

Plan na 2. dzień - 2. czerwca 2018r - start o 8:00

Trasa: Wisznia Mała - Sanok - start: 1.06.2018, g.4:00

Szkolenie z ochrony środowiska i zasobów lokalnych. Operacja pn. "Aktywizacja mieszkańców do działań na rzecz społeczności lokalnej poprzez poznanie dobrych praktyk podczas podróży studyjnej w Bieszczady" współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania 19.2. Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.

Zajęcia przygotowała i prowadziła Agnieszka Dobrzańska.

Bieszczady - program wizyty studyjnej

Informujemy, że już wszystkie miejsca na wyjazd w Bieszczady są zarezerwowane, a na liście rezerwowej jest 35 osób.

Przypomnamy o szkoleniu (informacja poniżej na plakacie), które jest dla wszystkich chętnych i zainteresowanych, a dla uczestników podróży studyjnej - obowiązkowe.

Podróż studyjna w Bieszczady - od 01. do 03.06.2018r

Uwaga: o kwalifikacji na wycieczkę decyduje kolejność zgłoszeń.

Szkolenie z Ochrony Środowiska i Zasobów Lokalnych jest obowiązkowe dla wszystkich uczestników wycieczki.

Szkolenie z ochrony Środowiska i Lokalnych Zasobów Przyrodniczych

Przygotowania do podróży studyjnej w Bieszczady

Szkolenie z ochrony środowiska i zasobów przyrodniczych

Przygotowanie i realizacja strony WWW